במשך שנים החזיקה סטייסי מדיסון בדוכן לממכר פיתות ממולאות בבוסטון, ומדי יום נצפו בו תורים ארוכים. כדי לשמור על הלקוחות הממתינים שלא יתפתו חלילה לגשת לדוכן אחר, נהגה סטייסי לתבל את קצוות הפיתה שנותרו לאחר ההכנה, לאפות אותם ולחלק לממתינים. השאר, כמו שנהוג לומר - היסטוריה.
שנתיים חלפו עד שבתאגיד העולמי פפסיקו זיהו את הפוטנציאל הגדול בעסק הצומח של סטייסי, ורכשו את הזכות להביא את קצוות הפיתה המתובלים והאפויים לידיעת ולהנאת העולם כולו. בשנת 2013 הגיע עלית קראנצ גם אלינו. בתהליך מהיר שנמשך כשנה וחצי, פיתחנו במאפייה באשקלון פיתות ובגטים קראנצ'יים שמותאמים לקהל ולטעם הישראלי. בין השאר הקמנו במפעל קו חדש לחיתוך, תיבול וייבוש הפיתה והבגט, וייצרנו אותם בטעמי זעתר, מלח, טבעי ושום. כיום מיוצרים חלק מהמוצרים, המבוססים על המתכונים שפיתחנו, במפעלים נבחרים בחו"ל.

רקע

המותגים שלנו

לוגו תפוצ'יפס קישור לוגו דוריטוס קישור לוגו קוואקר קישור לוגו צ’יטוס קישור לוגו סבבה קישור לוגו שוש קישור לוגו עלית קראנצ’ קישור