ההיסטוריה של צ'יטוס מתחילה בשנת 1948, כשבחור בשם צ'רלס אלמר דולין התחיל לערוך ניסיונות במטבחי חברת פריטו שבדאלאס, טקסס, ניסיונות שהניבו את חטיף הגבינה הטעים שאנחנו מכירים היום. החטיף הפך בן לילה להצלחה מקומית מסחררת.
טעמי הגבינה, הטקסטורות והמרקמים... צ'יטוס הוא הפינוק הגבינתי שכולם אוהבים! חטיף התירס האהוב והקראנצ'י עשה עלייה לישראל מארה"ב בראשית שנות ה-90. במהלך שנות ה-2000 הצטרפה לסדרת הקראנצ' הידועה גם גרסה אפויה במגוון אדיר של צורות וטעמים מפתיעים שמעניקים לכל אחד ואחת רגעים של כיף וחיוכים.
כל חטיפי צ'יטוס עשויים מגרעיני תירס, ולא מכילים צבעי מאכל מלאכותיים וגם לא חומרים משמרים.
שני המוצרים האהובים על הישראלים הם... צ'יטוס קראנצ' גבינה וצ'יטוס Puffs גבינה.
לעמוד הפייסבוק שלנו