אנחנו מאמינים שהסוד לחטיפים טעימים הוא חומרי גלם טריים, איכותיים ומקומיים

את חומרי הגלם הטריים שלנו, התירס וגידול תפוחי אדמה, מגדלים בעבורנו החקלאים הטובים בארץ מיישובי הנגב, מעוטף עזה, מאזור השפלה, ממושב טל שחר ומקיבוץ יטבתה. הניסיון רב השנים שלהם, ההקפדה על כל פרט והאיכות הבלתי מתפשרת, הופכים את חומרי הגלם שלנו לאיכותיים ביותר, למגודלים בסטנדרט הגבוה ביותר, ושעומדים בכל תקני האיכות שהוגדרו במיוחד לשם כך. כי בעינינו, כדי שהחטיפים המלוחים שלנו יהיו טעימים כל כך, הם חייבים להיות עשויים מחומרי הגלם המקומיים הטובים ביותר.

גידול מקומי

בכל שנה מגיעים למפעל המלוחים שבשער הנגב כ-24 אלף טון תפוחי אדמה, וכ-3800 אלף טון תירס, ומהם אנחנו מייצרים כ-126 מיליון שקיות תפוצ'יפס, וכ-67 מיליון שקיות דוריטוס, בהתאמה.

המסע של הירקות הטריים מתחיל אי שם, בשדות הגידול שביישובי הדרום. אנחנו רואים בחקלאים המקומיים שעובדים איתנו שותפים לדרך, ומייחסים לעבודה הצמודה איתם חשיבות עליונה. הם עושים לילות כימים בטיפול מוקפד בגידול תפוחי אדמה, תירס וגידולים שונים ומפתחים איתנו ביחד זני תירס ותפוחי אדמה חדשים, ומקפידים על עמידה בתקני האיכות המחמירים של פריטו ליי ופפסיקו העולמית. 

שנים של ניסיון ביחד

החקלאים שעובדים איתנו מלווים אותנו כבר שנים רבות. רובם עובדים בשיתוף איתנו כבר משנותיו הראשונות של המפעל, שהוקם בתחילת שנות האלפיים. אנחנו עובדים עם החקלאים בשיתוף פעולה מלא, נמצאים איתם בקשר יומיומי הדוק, והם מכירים לעומק את פעילות המפעל ואת צורכיו. הניסיון והידע שצברו החקלאים לאורך שנות העבודה המשותפת הפכו אותם למגדלים הטובים והמקצועיים ביותר בתחומם, והם מתמחים בגידול תפוחי אדמה, תירס והזנים המיוחדים הנדרשים לייצור החטיפים השונים.